Lamborghini Aventador LP760-4 Dragon Edition – Andra här!

Har ni missat Oakley Design-byggda Lamborghini Aventador LP760-4 Dragon Edition? I så fall drar jag lite snabb fakta!

Oakley Design fick en order av Refined Marques på 10 st exemplar av en special Aventador! Istället för LP700-4 som originalet heter, fick den namnet LP760-4, som vi ju vet betyder en effektförbättring på 60 hästar. Dragon Edition kommer att byggas i en liten serie om 10 stycken bilar. Nummer 01/10 visades för ett par veckor sedan på en utställning i England.

Bilen som är nummer ett i serien drog till sig mycket uppmärksamhet med sin extrema blåa krom färg. Även ett body kit med framförallt en stor maffig spoiler bak sitter på bilarna. Redan ser ni en bild på bil nr 01/10.

Nu har det läckt ut bilder på ett ytterligare exemplar av den lilla serien. Den senaste är mattsvart med orangea bromsok och har självklart samma uppgraderingar som den blå bilen också har. Detta innebär extremt lätta fälgar från HRE fälgar som sparar vikten med 5 kg totalt. Trots att dom är 1,27 cm bredare fram, och 2.54 cm bak. Ytterligare uppdateringar är gjorda, exempelvis har man använt sig av ett sportavgassystem som tillsammans med modifieringar i ECU:n piskar upp effekten med 60 häst och samtidigt håller totalt bilens vikt nere med 35 kg. Alla exemplar kommer genomgå samma förvandling med färg som skiljer dessa åt. 

I albumet nedan kan du se större bilder på det senaste exemplaret och även på det första exemplaret, Kommentera gärna vilken du föredrar!

Bilder: http://www.gtspirit.com och http://www.lambocars.com

Annonser