Cristiano Ronaldo – Vad har han i garaget?

Cristiano-Ronaldo-lön-inkomst-2015-2016

2013 slog Portugal ut Sverige i playoff om en plats i VM i Brasilien. Huvudpersonerna blev inte helt oväntat Zlatan Ibrahimovic och Cristiano Ronaldo. Den gången stod Ronaldo som segrare. Men hur är det i hans garage? Vad kör Cristiano Ronaldo? Kan han verkligen slå Zlatans många dyrgripar? Klicka här för att se Zlatans bilar.

Lamborghini-Aventador-LP-700-4-Cristiano-RonaldoLamborghini Aventador LP700-4 – Lamborghinis flaggskepp och med en V12:a på 700 hästkrafter är det utan tvekan en av världens snabbaste bilar. 0-100 km/h är över på blixtsnabba 2,9 sekunder och toppfarten är drygt 350 km/h. Ronaldo valde en svart. Det lär inte lura några papparazzi-fotografer iallafall.

veyron-2Bugatti Veyron 16:4 – Världens första serietillverkade bil att nå 400 km/h. Veyron är även en av världens dyraste bilar sett till vad utvecklingen kostade. Trots ett pris på cirka 2 miljoner euro förlorade Bugatti mångmiljonbelopp på varje såld bil. Har man råd så varför inte?

Capture-cr7-turbo-s-2Porsche 991 Turbo S – När fotbollens mest prestigefyllda pris delades ut snuvades Ronaldo på förstaplatsen. Gissa vem som vann? Nej, inte Zlatan. Lionel Messi så klart. Men Cristiano hängde föga läpp. Hans sprillans nya Porsche 991 Turbo S lär fungera bra som medicin.

Cristiano-Ronaldo-Maserati-GranCabrioMaserati GranCabrio – Enligt många har Maseratis V8 det vackraste motorljudet någonsin. Bilen är iallafall en cabrioletversion av Gran Turismo och en av världens bästa GT-bilar.

719-la-ferrari-wallpaper-2013-2014Ferrari LaFerrari – Japp! Precis som Zlatan har Cristiano Ronaldo en Ferrari LaFerrari i sitt garage. Bilen som knappt behöver någon introduktion. Ferraris snabbaste gatubil någonsin. Det räcker gott och väl.

cristianoronaldo_r8Audi R8 – Audi sponsrar Real Madrid där Ronaldo spelar. Och vad passar bättre som reklampelar för deras superbil än superstjärnan Ronaldo?

Bentley-Continental-GTCBentley Continental GTC – En av världens bästa fotbollsspelare måste ha en Bentley. Cristiano är inte något undantag. Han äger en GTC, alltså en cabrioletversion av GT-bilen Continental GT.

Mercedes-Benz_SLS_AMG_(C_197)_–_Frontansicht_geöffnet,_10._August_2011,_Düsseldorf.jpgMercedes SLS AMG – Efterträdaren till ikonen 300 SL. En av världens största skor att fylla. Frågan är om man lyckades? Om Cristiano behåller sin kanske det visar sig vara en perfekt investering.

Annonser