Aston Martin DB9 Volante Morning Frost by Q

18958944421062903890

Aston Martins egna division man kallar Q har byggt en ny bil. Namnet Q kommer från James Bond som de flesta vet har en stark anknytning till just Aston Martin. Bilen som Q har byggt ihop är beställd av Aston Martin Dallas och är en DB9 Volante i grunden. Men Q ägnar sig specifikt åt att bygga bilar som är mycket mer unika än ”vanliga” Aston Martins.

Bilens kulör heter som bilen Morning Frost och till detta är en del detaljer blå. Däribland suffletten och splittern fram på bilen. Backspeglar och diverse andra detaljer är blått kolfiber.

Invändigt går samma färger. Ratten, bakom baksätet, delar av stolarna samt ovanpå instrumentbrädan är i blått läder kallat Spectral Blue. Resten är Pearl White läder.

Förutom dessa detaljer får bilen nya fälgar.

Jag måste säga att jag gillar bilen skarpt. Q har med tidigare projekt tagit ut svängarna lite väl mycket. För mig ska en Aston Martin andas brittisk herre och inte playboy. Trots att man valt en ganska vågat färgkombination har man lyckats bra att hålla kvar i bilens image som en gentlemans racer.

Annonser