Lamboghini Huracan by Vorsteiner

vtvst2

Lamborghini Huracán är årets kanske viktigaste superbil. Pengamässigt är det en så stor satsning som måste gå hem så att McLaren P1, LaFerrari och Porsche 918 hamnar i skuggan. Och siffrorna verkar peka åt att Lamborghini har lyckats. Tusentals bilar har beställts och många tusen kommer beställas i framtiden.

Men vill man sticka ut lite kan man snart vända sig till Vorsteiner. Ett amerikanskt tuningföretag. Man har nämligen släppt en bild på hur kittet kommer eller kan komma att se ut. Bilden som kommer från Huracantalk.com visar en riktigt rå skapelse.

Runt om hela bilden hittar man naket kolfiber i form av ett aggressivt bodykit. Bilden visar tyvärr inte aktern av bilen så den vet vi ej hur den ser ut tyvärr. Men vi kan iallafall se en spoiler bak som påminner mycket om Murciélago LP670-4 Super Veloces. Men den är fäst ovanpå istället för undertill. Detta har Vorsteiner självklart en tanke bakom. Jag vill minnas att Christian Von Koenigsegg talade om att det är bättre för man skapar inte någon turbulens med den tekniken. Koenigsegg har nämligen en liknande lösning på One:1 som de fått inspiration från LeMans till. Men åter till Huracán. Bilden visar en bil som ser något sänkt ut och dessutom har bilen nya Vorsteiner fälgar runt om. På bagageluckan sitter två luftintag nära framrutan. Det påminner mycket om Murciélago LP670-4 SV, Aventador och Sesto Elemento och det är inte någon dålig trio det…

Kittet kommer finnas tillgängligt i slutet av året eller i början av 2015.

Annonser