Q by: Aston Martin – Fyra nya på Pebble Beach

headerbadge

Aston Martin har en avdelning som bygger bilar som är ännu mer exklusiva än de redan extremt exklusiva modellerna Aston Martin bygger. Fall kunden önskar något och är villig att betala för dig, då ser Q till att bygga detta exakt efter kundens önskemål.

Nu i veckan är det Pebble Beach i Kalifornien som ni vet och det betyder fräscha nyheter från bilvärldens snobbigaste bilmärken. Brittiska Aston Martin tillhör eliten av snobbiga bilmärken och man firar alltså med tre unika bilar.

Den första är av modellen Vanquish och är färgad i en orange kulör man kallar Abor Orange. Till detta har man kolfiberdelar runt om och även svarta fälgar. Invändigt går det i svart och orange precis som utsidan. Dessutom har man något speciellt mönster i taket och i bilens dörrsidor.

Den andra är en Aston Martin Vanquish Volante, alltså en cabriolet av den första bilen. Denna bilen är grå i en färg man kallar Frosted Silver. Invändigt är det brunt läder och exklusiva väskor som gäller samt diverse detaljer i bilens kulör. Fälgarna på bilen är 10-ekrade och liksom bilen är de grå.

Bil nummer tre är en Aston Martin V12 Vantage S som är lila. Runt grillen och bak längst ner är bilen baby-blå vilket är en klassisk ”älska eller hata” kombination. Personligen gillar jag den skarpt. Interiören går i svart och lila och här finns både läder och alcantara. Fälgarna är svarta så man går ifrån den klassiska lite mer gentlemanna-looken och mer mot en sportig rå look.

Den fjärde och sista bilen är en DB9 Volante som är färgad i en färg man kallar Ashen Blonde. Den här bilen är väl mer klassisk Aston Martin och inte så rå. Interiören är en väldigt annorlunda kulör som nästa ser beige ut med inslag av rosa.

Den lila och den mörkgrå bilen får speciella väskor som matchar bilen.

Personligen föredrar jag den lila V12 Vantage S:en för den är för mig sportigast. Jag gillar hur vågad Vanquishen är med sin oranga kulör men det är inte riktigt min stil. Vanquish Volanten är tuff men inte tillräckligt utstickande för min smak och samma gäller DB9 Volanten.

 

Annonser