Lamborghini Aventador LP700-4 Nazionale

lamborghini-aventador-nazionale-ad-personam-23

Lamborghini har som ni kanske vet en avdelning som ägnar sig åt att göra kunders bilar lite extra unika. Avdelningen heter Ad Personam. Liknande avdelningar finns hos McLaren, Ferrari, Rolls-Royce bland andra. På bilsalongen i Genève visade man upp en Aventador Roadster för inbjudna gäster. Bilen var fullsmetad med unika detaljer, allt från bilens instrumentpanel till att bilen var tvåfärgad.

När nu Pekings bilsalong som är en de större i världen slagit upp dörrarna visar man den första beställbara bilen. Nazionale heter den och som man kan lista ut så betyder det national på Italienska. Bilen är fixad med interiört och exteriört. Själva motorn är den samma som vanligt, dvs. V12 på 6,5 liter som kramar ur sig 700 hk helt utan hjälp av turbo eller kompressor – som det ska vara helt enkelt…

Utvändigt så är bilen bestyckad med en stripe längst bilen. Den är i tre färger, grön vit och röd precis som den italienska flaggan ”Tricolore”. Bilen kommer endast i en vit färg som på Lambo-språk heter Bianco Opalis.

Invänidigt kan man däremot välja på tre färger. Man kan få blå, svart eller vit inredning. Självklart kan du välja lite blått, lite vitt och lite svart om du har svårt att välja bara en färg.

Ad Personam ger dig möjlighet att göra din bil väldigt mycket mer unik. Och det är inte bara Aventador du kan göra detta på, Lamborghini kommer erbjuda Ad Personam för minstingen Huracán också. 

Just Nazionale kanske inte var den mest extrema bilen om man ser till vad som är unikt. Men tittar man på vad som var gjort på bilen som stod i Genève så förstår man att du kan få din bil väldigt unik om du bara har plånboken för det, och det har du om du är i St´Agata för att köpa bil…

Annonser