Teaser: Rolls-Royce Ghost Series II

RR_ghostII

Rolls-Royce bygger i dagsläget tre grundmodeller. Phantom som finns i både coupé cabriolet och förlängd version, Wraith som är deras nya lyx coupé och så får vi inte glömma ”lilla” Ghost som precis som Phantom även den finns i förlängd version.

Både Wraith och Phantom är fräscha och nya i utseende och teknik. Men Ghost har sett exakt likadan ut sedan den släpptes 2010. Så nu lagom till bilsalongen i Genève kommer Series II. Det betyder e del visuella uppdateringar och invändigt kan vi räkna med lite nytt här och där. Men Rolls-Royce brukar vara relativt sparsamma med förändringar och därför kan vi inte vänta oss något extremt. Men den bilden Rolls-Royce släppt visar trots allt en ny detalj. Bilens framlyktor är omdesignade. Första generationens Ghost har rektangelformade framljus med en smal rektangel under där blinkers sitter. På nya verkar själva huvudljusen får en lite annan form vilket jag personligen välkomnar! Jag tycker nämligen ”gamla” Ghost ser lite tråkig ut brevid Phantom och Wraith.

Exakt vilka förändringar vi har att vänta på Ghost dröjer ytterligare några dagar innan vi får veta. Men stay tuned for more!

Annonser