Samuel Eto’o – Kungen av lyxbilar

Samuel_Eto'o_2011_SeptemberSamuel Eto’o är en av världens största spelare. Han har en lång karriär med många lyckosamma år bakom sig i bland annat Inter. Detta har självklart medfört klirr i kassan för honom. Och eftersom han är en rejäl bilgalning passar det perfekt för honom. Fotbollen har gjort att han har den tveklöst största och maffigaste samlingen lyxbilar i fotbollsvärlden. Hans bilsamling innehåller allt från en stor SUV till specialbilar för många miljoner, men det är klart. Hans lön på drygt 8 miljoner euro gör att han kan leva precis som han vill.

Hummer-H2_2008_800x600_wallpaper_01

Hummer H2 – Kanske det manligaste du kan köra. Inte helt ekonomisk att driva, men det är nog något Samuel Eto’o klarar av…

gemballa-mirage-gt-motorauthority-005_100215823_l

Gemballa Mirage GT – Baserad på Porsche Carrera GT.  Utsmyckad med bling runt 5 miljoner kronor.

front-3qtr-

Maybach 57s Xenatec Coupe – Världens kanske glassigaste  lyxcoupé som endast finns i 100 exemplar. Förmodligen en bra  investering för framtiden.

166481

Bugatti Veyron 16:4 – Finns det någon som inte läst och  imponerats av den? Blev första serietillverkade bil att passera 400  km/h. Detta med hjälp av en gigantisk 16-cylindrig motor med fyra  turbos och galna 1001 hästkrafter. Numera kan man få den i ett ännu  värre utförande och med hela 1200 hk och en mindre  ansiktsbehandling.

2009 Aston Martin One-77

AstonMartin One-77 – Aston Martins vildaste bil någonsin. 77  exemplar och med en V12 på hela 750 hk. 

aston-martin_v12-vantage_2012_images_2

Aston Martin V12 Zagato – Byggd på Aston Martin V12 Vantage  fast med en ny design som är rejält vild. Ganska  olik en Aston Martin  om jag får säga vad jag tycker. Har sett ett exemplar i verkligheten  och jag måste säga att den är  imponerande. Den är dock självklart i  skuggan av storebror One-77.

samuel_etoo_football_player_and_his_mansory_599_stallone

Mansory Stallone – I grunden är det en Ferrari 599 GTB Fiorano  men Mansory har gjort om den nästan totalt. Mansory har en del  riktigt vilda skapelser och Stallone kanske är den galnaste. Nyligen  släppte man en Stallone-version av efterträdaren till 599, F12  Berlinetta. Båda är vansinniga.

LaFerrari

LaFerrari – Ja, Eto´o har en LaFerrari. Det är Ferraris mest kraftfulla gatubil någonsin, faktum är att den är mer kraftfull än deras F1-bilar! Eto´o har en svart på gång till honom. LaFerrari är efterträdare till Enzo och tillverkas i 499 exemplar. Priset är satt till runt 1,5 miljoner euro men som jag skrivit tidigare, vill du så kan du kasta på ytterligare lika mycket pengar på bilen i form av svindyr utrustning.

Detta är de mest kända i Samuel Eto’os samling. Det kan hända att han gjort sig av med några eller köpt några nya. Finns det någon jag missat är det bara att hojta till så ska jag lägga till den eller dom direkt.

Annonser