Bentley Continental Flying Spur – Läckta bilder innan premiären

bentley-continental-flying-spur-11

Bentley planerar att släppa en ny fyrdörrars Flying Spur på Genève. Men redan nu har bilder läckt ut.

Drygt två veckor innan dörrarna öppnas för 2013 års upplaga av Geneva International Motor Show, så har Bentleys nya Flying Spur läckt ut över internet!

Bilen är ett mellanting av sportcoupén Continental GT och lyxlimon Mulsanne. Tidigare var bilen väldigt lik den förstnämnda. Men nya bilderna visar en rund och egen design samtidigt som man utan att tveka kan se att det rör sig om en Bentley. En fullträff tycker jag personligen!

Motorn väntas lyft från Continental GT vilket betyder W12 på 575 hästar. Bilens prestanda lär landa nära Continental GT. Detta betyder 0-100 km/h 5 sekunder och en toppfart som närmar sig 320 km/h.

Jämfört med den äldre generationens Continental GT Flying Spur, är den nya rundare, längre och maffigare! Största förändringen hittar du baktill. Den går att känna igen framifrån rätt lätt. Men bakifrån är bilen helt totalt omgjord. Allt för det bättre tycker jag faktiskt!

Invändigt liknar detta mer ett rullande kontor för självaste Barrack Obama än en bil för vanliga dödliga. Två enorma två-skärmar bak och extravaganta träslag blandat med high-end kossor!

Bilen väntas som sagt ha världspremiär på Genève i början av nästa månad. Jag kommer garanterat spendera en längre tid hos Bentley för att titta närmare på denna best.

 

Bilder: www.gtspirit.com

Annonser