McLaren P1 – Interiörbilder släppta!

image00001

McLaren ligger steget före Ferrari känns det som när det gäller lanseringen av nya toppmodellen. Man har idag gått ut och släppt tre bilder som visar bilens invändiga sida. Något som tidigare varit McLarens mest hemliga hemlighet med bilen. Detta kommer kort efter att företaget släppte videon som innehöll några bilder på instrumentbrädan i kommande F1-ersättaren.

Något man direkt märker är kolfiber. Bilen fullkomligt badar i naket kolfiber invändigt. Självklart har detta främst att göra med att man vill spara så mycket vikt man bara kan. Men visst är det väldigt snyggt också! I övrigt finns det en hel del alcantara i bilen vilket sparar vikt jämfört med det tyngre alternativet läder.

Bilen som är bekräftad att ha världspremiär på bilsalongen i Genève i början av mars är till hundra procent fokuserad på att spara så mycket vikt som möjligt. Inte ens insidan på dörrarna är klädda med något annat än kolfiber och alcantara.

Idag bekräftade även Ferrari att deras motsvarighet som än sålänge heter F150 också ska ha världspremiär på samma mässan. Även Porsche lär visa 918 Spyder på mässan. Alla dessa bilar finns nämligen i ett album på mässans hemsida som bilar man kommer visa.

Mässan drar igång för oss vanliga personer den 7 mars och håller på till den 17 mars. Men alla bilar presenteras på mediadagarna som är den 5-6 mars.

Annonser