Ralph Lauren – Med känsla för design

Ferrari Collection

Ralph Lauren är en av världens mest framgångsrika designers. Hans produkter säljer som smör trots att märket anses relativt exklusivt. Men det är inte bara kläder Ralph Lauren har en extrem känsla och kärlek till. Han är ägare till bilvärldens kanske mest exklusiva och häpnadsväckande bilsamling!

I hans samling som då och då visas upp för allmänheten hittar man nästan alla bilar man ska ha. Du har exempelvis en Ferrari 250 GTO – Världens dyraste bil. En Bugatti Type 57 SC Atlantic, en av världens absolut dyraste bilar. Och två Mercedes-Benz 300 SL. Inte bara gamla glassiga godingar finns i Ralphs privata samling, Oh no! Han är ägare till en Bugatti Veyron och USA:s enda Lamborghini Reventón Roadster. 

Att välja en favorit ur den godispåsen till bilsamling är en omöjlighet för många. Det galna med det hela är att samtliga bilar är i absolut toppskick.

Ralph Lauren är till synes en stor Ferrari-fantast! Du kan på en bild se ett helt rum med Ferraris allra mest exklusiva bilar. Du har som jag tidigare nämnde en Ferrari 250 GTO. Vidare äger Ralph en gammal Testa Rossa från 1958 och en Ferrari Daytona Spyder. Självklart också en Ferrari F40. Detta är bara några få av hans Ferraris. Resten syns på bilden.

Han är även ägare till världens enda Mercedes-Benz SSK ‘Count Trossi’ Roadster från 1930.

Spana in bilderna nedan och försök att inte bli grön av avundsjukan! Det galna är att hans samling innehåller ännu fler bilar än bilderna!

Annonser