Lamborghini Aventador Roadster – Det närmar sig nu!

Inledning

Lamborghini Aventador Roadster släpps snart. Enligt rykte ska bilen visas i Miami i morgon för en liten grupp kunder och intressanta personer. Vi får hoppas på att det smyg tas några bilder av någon. VIP-visningen sker innan den officiella premiären som ska ske på Los Angeles Auto Show i slutet av denna månad. Men testbilar har setts lätt maskerade runt om i världen under den senaste tiden. Senast för ett par dagar sedan vid fabriken i Italien.

Det senaste

Det nyaste gällande Lambos vassaste cabriolet någonsin, är att den fotograferades utanför fabriken i Sant’Agata nyligen. Tidigare bilder av bilen har varit så lätt maskerade att man kunnat se nästan exakt hur bilen kommer se ut. De senaste bilderna visar en tyngre maskerad bil där endast dörrarna lämnats fria från maskering. Bilen som sågs var målad i den vansinnigt coola och passande färgen Verde Ithaca – Lime Grön. 
Tekniskt

Bilen kommer få samma nyutvecklade tolva på 6,5 liter som coupén. Detta betyder 700 hästkrafter och en prestanda som skrämmer vettet ur Ferrari 458 Spider. 0-100 avklaras på UNDER 3 sekunder. Toppfarten är skriven till 350 km/h eller 217 mph.

Taklösning

Som tidigare spionbilder avslöjat kommer bilen ha en tvådelad taklösning. Detta för att spara tid vid på och avtagning av taket jämfört med Murciélagos smått idiotiska tyglösning.

 

För fler bilder: Klicka här

Annonser