Lamborghini Aventador – Wheelsandmore

Inledning

Många personer är starkt emot den växande trenden att trimma och styla superbilar. Jag däremot tycker att det finns flera företag som gör det på ett snyggt sätt. Visst kanske inte FAB-Design enligt mig, har gjort ett toppenjobb med framförallt deras SLS, Men andra gör i många fall fantastiska jobb.

Wheelsandmore

Det tyska företaget Wheelsandmore har nu släppt ett kitt till Lamborghini Aventador. Man erbjuder dels estetiska ändringar i form av nya lätta sportfälgar och nya kolfiber detaljer runt om samt en stripe längs bilen. Men även trim i form av två steg erbjuds. Med trimmet får du ut antingen 30 eller maximalt 77 extra hästkrafter beroende på trimsteg. Man kan självklart välja själv vad man vill ha till sin bil fritt. Om man vill ha det värsta kittet och fullsmetad bil kommer det kosta dig 26153 euro. Det är helt klart ett riktigt saftigt pris, men då ingår installation självklart.

Åsikt  

Till skillnad från exempelvis FAB-Design, är detta kitt inte för mycket. Jag tycker helt klart det är okej att styla sin superbil om man gör det på ett smakfull och stiligt vis. Dessutom påminns man om Lamborghinis egna ”Balboni” när man ser stripen på bilen. Jag tycker att stylingen ser bara bra ut om biltillverkaren man bygger på skulle kunna tänka sig själva att göra något liknande. Lamborghini är en bra bas att styla lagom eftersom dess bilar ofta är extrema och uppseendeväckande från fabrik.

Annonser