Porsche 918 Spyder – Stuttgarts McLaren medicin!

Igår läckte tre bilder ut på McLarens nya bil som heter smått osexiga P1. En bil som ska slåss med den absoluta toppen av super och hyperbilar. Vi vet sen innan att striden om topp placeringen i den striden kommer vara hård och tät, Ferrari kommer snart släppa sin nya Enzo som än så länge heter F70. Och Porsche har ju sin extrema 918 Spyder.

Idag läckte dessutom bilder från Porsche egna katalog till 918 Spyder ut. I denna kan man bland annat se alla tillgängliga färger till bilen. Det finns fyra solida färger: röd, gul,svart och vit. Vill du ha metalliclack finns det ytterligare sex färger att välja på: två olika nyanser av blå, tre olika silver och så självklart svart. Vill du ha bilen med en ”racigare” look finns även två varianter. En heter Martini Racing Design och den andra heter Salzburg Racing Design. Detta är en vinyl man lägger på bilen för att ge bilen en råare racingbils-look.  

Du kan även se hur bilen är uppbyggd och även får du reda på att bilen kommer utrustas med en 7-växlad PDK växellåda (dubbelkopplingslåda). Och att den utvecklar extremt mycket effekt närmare bestämt 795 hästar vid 8500 varv.

Trots att bilen kommer tillverkas i 918 exemplar menar Porsche att eftersom möjligheterna är näst intill oändliga att konfigurera ditt exemplar kommer förmodligen få vara identiska.

En viktig sak att notera innan du lägger en beställning är att beroende på landets lagar och regler kanske inte bilen är tillgänglig med vinylerna.

En sak är solklar iallafall! Porsche 918 Spyder är helt klart en bil att räkna med som en utav de absolut vassaste.

Kommentera gärna vilken du själv skulle välja av Porsche 918 Spyder, McLaren P1 och Ferrari F70 i kommentarsfältet nedan!

Bilder: http://www.gtspirit.com

Annonser