Måsvingen hårdbantar och bygger muskler!

                                         Bilden tagen från: http://www.benzinsider.com
 
 
 

Enligt rykten så håller Mercedes på att jobba på en värsting version av sin redan nu brutala SLS! Bilen som arbetas på har i grunden en stor V8:a på 6,2 liter som producerar 571 hästkrafter. Men inget är omöjligt och rykten menar att SLS Black Series mycket väl kan få 4 extra cylindrar vilket skulle betyda en V12:a Biturbo och kanske så mycket som 660 hästkrafter!

Vad detta skulle betyda för prestandan är inte känt men räkna med att de befintliga siffrorna som finns nu på 0-100 km/h som avverkas på 3,7 sekunder och en toppfart som ligger och nosar på 320 km/h skulle putsas ordentligt!

Utöver de självklara effektförbättringarna som spekuleras vilt runt så kommer bilen estetiskt se vassare ut med bredare kaross, hårdare dämpning och uppgraderade bromsar, Allt för att förbättra bilens väghållning och prestationer på gatan och banor runt om i världen.

någon premiär för bilen är inte i dagsläget känt, men enligt rykten så kan vi kanske få ett smakprov redan i år! Dock kommer inte försäljningen komma igång förrän tidigast nästa år.

Fler spionbilder från www.benzinsider.com på SLS Black Series finns nedan!

   
Annonser